Wat wij doen

Je wilt verven en hebt een kleur in gedachten? Of misschien heb je totaal geen idee welke verfkleur het best past in jouw interieur? In beide gevallen weten wij raad. We helpen je in onze winkel of bij jou thuis met je kleurkeuze. Ook voor technische vragen kan je bij ons terecht. We leggen je stap voor stap uit wat je moet doen bij bijvoorbeeld een vochtige muur of moeilijke ondergrond, of hoe je je keukenmeubilair een andere kleur kunt geven en welke verfborstels je het best kunt gebruiken. 

Schilder nodig?

Behalve voor een uitgebreid assortiment verven en kleur- en technisch verfadvies, kunnen wij ook jouw schilderklus voor je realiseren. Want een fantastisch verfidee hebben is een, het daadwerkelijk realiseren is wat anders. Wij brengen je graag in contact met onze vakmannen. 

Verhuur machines

Ga je toch zelf aan de slag, dan kun je in onze winkel verschillende toestellen huren die het klussen makkelijker maken. Denk aan een schuurmachine voor parket of een professioneel verfspuittoestel voor grote oppervlaktes. In onze Colora verfwinkel vertellen we je er graag meer over.

Zelf aan de slag met onze interieurtips?